I dag ble 2009 lagene til Høvik og ØHIL invitert til Solbergbanen for en miniturnering. Det hele begynte med at Solberggutta møtte i garderoben kl 13:30 for sosialt samvær og oppvarming før første kamp mot Høvik kl 15:00. Høvik var laget Solberggutta hadde tapt mot i finalen i MIF cup forrige helg, dog på en mindre bane i 7er cup.

Nå skulle det spilles på 9er bane. I første kampen mot Høvik spilte gutta veldig bra bandy og spilte sammen som et lag, men Høvik var hakket kvassere på avslutningene og vant til slutt 11-3.

Andre kampen skulle spilles mellom Høvik og ØHIL og gutta fikk slappet av med mat og drikke på klubbhuset i mellomtiden. I denne andre kampen var igjen Høvik det sterkeste laget og vant 11-3 over ØHIL.

Da var det dukket for siste kampen mellom ØHIL og Solberg. Med mat i magen, ny preppa bane og ny giv var gutta klare for kamp. Dette ble en noe jevnere kamp som svingte litt frem og tilbake før Solberggutta til slutt vant kampen 6-3.

Etter kampene var ferdige ble det samling på klubbhuset med familie og venner. Det ble spist pizza, kaker, visst film fra bandy eventyret hittil i år og loddsalg for inntekt til laget. Gutta hadde en fin og minnerik dag og vi ønsker å takke alle som bidro til at arrangementet kunne finne sted. Vi takker også Høvik og ØHIL som tok turen til ælva denne lørdagen.