......ihvertfall i Aros bandy cup, Sveriges største cup for det alderstrinnet.

Dagen hadde kommet for siste dagen i Sverige. Nå var det tid for semifinale og en eventuel finale/plassering.

Trøtte tryner ankommer frokost salen kl 08 og ungene så heller ikke så pigge ut. Men en liten gåtur frem til det vakre idrettsanlegget i Vetreås vekte de fleste.

Semifinalen var mot Edsbyn. Solberg tok ledelsen etter 5 minutter og resten av omgangen trøkket Solberg for å store igjen, men det ville seg ikke. Gutta ledet 1-0 til pause. 2 minutter etter pause fikk Edsbyn straffe, men denne ble reddet. Rett etter skårte Solberg igjen og satt prikken over i en 5 minutter før slutt da de skjorte 2 mål til og vant til slutt 4-0. Gutta var klare for finalen.

Musikken dundret og Solberg flaggene veivet i vinden og gutta tok til isen med KIS som motstander. Dette var nok helgens spennende, mest intense og tøffeste kampen gutta spilte hele helgen. Kampen svingte frem og tilbake og KIS ledet 2-1 etter 11 minutter. KIS økte ledelsen i det 18. minutt, men Solberg reduserte til 3-2 minuttet etter. Rett før pausen fikk Solberg straffe, men denne traff dessverre stanga. Det gjorde ingenting, for 1. minut i andre omgang skårte gutta igjen og stilling var 3-3. Herfra tok Solberg mer og mer tak i kampen og ledet 6-3 etter det 32. minuttet. Høyt press gjorde sånn at KIS begynte å slå lang baller ut fra forsvaret sitt. Spenningen og pulsen gikk virkelig til værs da KIS skårte 2 mål i det siste minuttet, men når dommerne blåste av kampen kunne jubelen slippes løs, 6-5 til Solberg.

For en fantastisk helg. SA-SA-SA