Denne dagen startet med oppmøte kl 08:00 der det var ca 30 trøtte Nordmenn (og en Engelskmann) til frokost. Småpraten gikk rundt frokostbordene og kl 09 var det samlet avgang til garderoben. Det var merkbart at turen og kampen i går hadde satt sine spor, men gutta var gira til å komme i gang med dagens kampprogram.

Kamp 1 var mot Spånga, et lag som hadde slått Sirius (Solbergs neste motstander) 16-2 dagen før. Her var det merkbart at gutta ikke var helt på topp, men de kom seirende ut av kampen 10-0.

Kamp 2 mot Sirius 1 var etter ca 4 timer hvor gutta hadde fått fullt opp med litt lunsj og vært en tur tilbake på hotellet for å lade batteriene. I denne kampen var det også merkbart at gutta ikke var 100%, men de gikk allikevel seirende ut me sifrene 14-2, Gutta var klare for kvartfinalen.

Kvartfinalen skulle også spilles etter ca 4 timer. Middag ble spist og det var stor fokus på å hjelpe gutta slappe av da det var merkbart at spillergruppa var spente på neste kamp. Gutta fikk sove litt i garderoben før musikk dundred i veggene og gutta gjorde seg klar til kamp med felles oppvarming ute og taktik gjennomgang. På andre siden av banen sto SAIK klare for å møte gutta fra Solberg. Denne kampen var gutta påskrudd fra start og dette ble en virkelig fin bandy kamp. Mye bra spill, straffe redning fra Solbergs keeper, tøffe dueller og til slutt kom Solberg seirende ut 6-3. Vi er klare for semi finalen i morgen tidlig. Garderobeveggene ristet med høylytt musikk og jubel brøl som forfatter er sikker på at folka i ælva hadde fått med seg :)

Pizza ble spist på hotellet og gutta var tidlig i sengs, for i morgen er det fortsettelse av eventyret....

SA-SA-SA