Du er hjertelig velkommen til en god gåtur bak Solberg Sportsklubb sin flotte fane. Den står nå og lufter seg og er klar i all sin stas.

Toget går fra Nedre Eiker kirke kl. 12.15. Mange har også en god tradisjon med å henge seg på toget underveis slik at vi blir en liten tropp bak Solberg Sportsklubb når vi når målet som er Solberg skole.

Litt historikk rundt akkurat denne fanen er at den kom i stand etter en kronerulling. Turngruppen som hadde mange defilieringer og oppvisninger hvor den gamle fanen ble brukt etterlyste en ny. Det ble innhentet et tilbud sent på 1980-tallet og en ny fane skulle koste 22 000kr. Skigruppen med Jon Temte i spissen tok initiativ til å samle inn de første midlene. De oppfordret små og store til runder i den nye aktivitetsløypa de hadde anlagt. Kronerullingen fortsatte under 60-årsmarkeringen til klubben. Den 04. april 1990 hadde alle grupper sammen med de ulike initiativene samlet inn det totale beløpet. En ny fane hvor mange bidro var på plass. Og den skal vi stolt vise frem på 17. mai.

Gratulerer med dagen til alle!