Vi deler gjerne bilder og ord fra Åpen Klubbhus som vi har gjennomført sju tirsdager fra kl. 13.30 - 15.30 for 4. og 5. trinn ved Solberg Skole. Dette er et supplement til Åpen Hall som skolene og Pensjonisforbundet og vi samarbeider om.
 
Det er mange å takke for at vi får til litt liv og røre på dagtid på klubbhuset. Det er de fantastiske pensjonistene som bidrar med vaffelsteking, småprat, smil og rett og slett å være tilstede. Det kan innebære å ta en runde kort, eller være en spillvenn for de som ønsker det. Høy voksentetthet er en viktig ingrediens til suksessoppskriften disse tirsdagene.
 
Vi utvider stadig aktivitetene vi tilbyr. De siste gangene har de som ønsket det lært seg ulike knuter tilrettelagt fra fremoverlente pensjonister som har speiderbakgrunn. Ellers gleder vi oss til å kunne leike ute på grønt gress, men vinteren slipper ikke helt taket. Da vil ungdommene som er aktivitetsledere lett kunne sette i gang den populære kanonball og andre leiker.
 
Det er takket være Sparebanken Øst som sammen med Drammen Idrettsråd som bidrar til at vi kan handle inn vafler og betale litt lønn til ungdommer som er aktivitetsledere. Takk - det hadde ikke vært tilbud uten denne økonomiske støtten.
 
Tirsdag 11. april fortsetter vi med med Åpent Klubbhus for 4.-5.trinn, og går rett på Åpen Hall på Killingrud onsdag 12. april (7.-10. trinn) og torsdag 13. april (4.-6.trinn).
"Sammen om Ælva" sier nå vi!