Ved oppstart, talte vi kun 7 spillere i stallen, og har vært helt avhengig av å låne spillere fra Damelaget og Smågutt, for i det hele tatt kunne stille til kamp. Det har vært et godt samarbeid med de respektive lags trenere, slik at vi har hatt nok spillere.

Vi startet sesongen med å reise på cup i Örebro (Kosanatta), uten altfor mange timer på is. Likevel kom vi oss videre til A-sluttspillet hvor vi tapte mot Ullern i kvartfinalen. Tror likevel at alle som var med, hadde en fin og god sosial opplevelse denne helgen.

Pga. værsituasjonen her hjemme, drøyde det med å få is, og vi ble brått kastet inn i både NM og seriespill, med kun barmarkstrening i beina. En annen utfordring har også vært at vi stilte til kamper med et lag som ikke trente sammen til daglig. Når det er sagt, har alle som har vært med, kjempet heroisk, slik at resultatene (når vi får disse noe på avstand) absolutt ble bra.

Guttelaget oppnådd følgende:

-Kvartfinale i Kosanatta (tapte mot Ullern i kvartfinalen)

-5. plass i NM (tapte mot Drammen i kvartfinalen)

-2. plass i Kaare Mortensens Guttecup

-Seriemester i Buskerud Krets

 

Før året var omme, skulle deltagere på de ulike kretslagene tas ut, og av grunnstammen på 7 spillere, ble samtlige tatt ut på sine respektive kretslag. Det må også nevnes at 2 spillere ble tatt ut på U17 landslaget og 1 var hjemmeværende reserve. Noen bedre uttelling kan vel ikke forventes!

Ved oppstart av 2023, kunne vi glede oss over at 2 tidligere spillere kom tilbake. Noe som naturlig nok gjorde spillerkabalen noe enklere ut sesongen. Vi jobber også aktivt med å få tilbake ytterligere noen spillere, slik at Solberg også kan stille et eget guttelag neste sesong:)

Følgende spillere har vært med å bidra til at Guttelaget har kunnet gjennomføre sin sesong:

Eirik Paulsen Hammerstad, Robin Holmen, Adrian Kjelsrud Aarevoll, Arne-Martin Stustad Sørlie, Oliver Rosé Borge, Sebastian Mølsted, Mathias Ullern Fridlund, Ludwig Klemetsen Pettersen, Lukas Gjertsen, Teo Vannebo Moen (Smågutt), Emil Nordmark Motzfeldt (Smågutt), Noah Myrvold (Smågutt), Linus Fureid (Smågutt), Lucas Caspersen Damli (Smågutt), Krisander Iversen (Smågutt), Ida Edland Formo (Damelaget), Cerine Ludvigsen Moen (Damelaget), Susanne Agdestein (Damelaget), Mia Aasand (Damelaget), Matilde Gommerud (Damelaget), Andrea Hegg Riegels (Damelaget), Helene Marie Skaret (Damelaget) og Ela Demirørs (Damelaget)

 

Ønsker å takke dere alle for deres bidrag:)

 

Som nevnt, jobber vi for å rekruttere tidligere spillere, og krysser alt vi har for at Jonas Martinsen, Noah Larsen Fjeld, Magnus Gaathaug, Rolf Magnus Bergersen og Magnus Aasand kommer tilbake neste sesong:)