Mange av våre følgere har vinterferie denne uken. Velkommen skal dere være til skøytegåing, aking og leik på anlegget vårt i flotte Solbergelva. Se hjemmesiden vår for publikumstid: https://www.solbergsk.no/
 
Ellers ønsker vi alle en strålende uke, med små og store gleder sett med Solberg Sportsklubb briller. Vi er sportslig inne i slutten av bandysesongen. Vi heier fremdeles på smågutt, junior laget og damelaget som ikke er ferdig med sine sluttspill. Støtt gjerne lagene i deres NM-innspurt.
 
Ellers klapper vi for allidretten som har sørget for kveldsmat etter skøyteleiktreninger hver tirsdag, og bandyakademiet som har gjennomført tolv samlinger og en verdig avslutning. Turn og håndball melder også om flere nysgjerrige medlemmer og god aktivitet. Fotballen gleder seg snart til å se kunstgresset på Solbergbanen etter økter i hall gjennom vinteren. Gruppen Eldres med nytt styre, frir til nye medlemmer. Solberg SK rommer mange aktiviteter.
 
I tillegg har vi i februar gjennomført to dager med Åpen Hall som sammen med Åpent Klubbhus på tirsdager så langt er bærebjelken i "Sammen om Ælva" samarbeidet. Tre barnehageøkter på is er også tilbakelagt.
 
Gledelig å se nye frivillige som bidrar som voksne rundt disse arrangementene. Har du lyst å være en av de som bidra er det bare å ta kontakt med daglig leder.