Nytt år og nye muligheter!

Kontingenten for medlemskapet brukes til oppgradering, drift, vedlikehold og generelle kostnader for Solberg Sportsklubb. En viktig og helt nødvendig inntektskilde for at vi kan fortsette å tilrettelegge for aktiviteter for små og store.

Medlemskontingenten betales til klubben og må ikke forveksles med treningavgiften som sendes fra de respektive særgruppene. Det betyr at alle som bedriver aktivitet skal betale både medlemskontingent og treningsavgift. De som er støttemedlem betaler kun medlemskontingent. 

SSK kan ikke ta ansvar for trenings- og kampaktivitet på personer som ikke er medlemmer og dermed ikke dekkes av SSK sine forsikringer. Alle som har et verv, enten som trener, lagleder, oppmann eller utøver skal betale medlemskontingent til klubben. 

Fakturaen finner du ved å velge en av følgende alternativer: 

  • Ved å gå inn på nettsiden MINIDRETT.NO og logge deg inn. Da skal faktura ligge i handlekurv øverst til høyre i vinduet. 
  • På mottatt epost fra Solberg Sportsklubb med en link inn til MINIDRETT. NO og faktura 

Hvis du ønsker å gjøre endringer til medlemskapet ditt er det fint du sender mail til: medlemskap@solbergsk.no

Betaling kan skje med kort i nettbank, Vipps eller e-faktura. Hvis du har problemer med å logge deg inn i MINIDRETT.NO eller ønsker kopi av faktura tar du kontakt med dagligleder@solbergsk.no / 91 37 76 42 så skal vi hjelpe deg. Vi bidrar også med digital støtte. 

Har du utfordringer med å betale? Dette finner vi ut av sammen. Vi ser på på løsninger som bl.a. støtteordninger gjennom:  https://www.nav.no/sosialhjelp/,https://www.nav.no/okonomi-gjeld eller bruk av vårt nyopprettende Solidaritetsfond. Målet vårt er at alle skal med. Ta kontakt med  dagligleder@solbergsk.no

Les mer om Solidaritetesfondet vårt her: Soldaritetesfondet til SSK