Igjen, tidlig en søndags morgen, dukker en etter en av Solbergs minigutt 2013 spillere opp i garderoben på Ullern banen til oppmøte tidspunkt Kl 08:30. Også denne gangen med trøtte foreldre på slep som ventet ivrig på at cafeen skal åpne.

Første kamp var mot arrangøren sitt unge mannskap, Ullern. Selv om resultatet gikk Solberg sin vei var det ikke dette som var høydepunktet. Men de herlige kommentarene man kunne høre tvers av lagene som 'dere var flinke', 'bra jobba', 'bra spilt' osv varmet et hvert hjerte. Dette resulterte i en hyggelig utfordring for trenerne da etter en times pause så skulle Solberg samles, men ingen var til stede. Spillerne til Solberg var ute på sidelinjen og heiet på samme lag de hadde møtt i første kamp. Fantastisk:)

Resten av kampene gikk veldig bra og spesielt den siste. Her lå gutta under 3-0 etter ca 10 minutter. Men, som tidligere, visste gutta en utrolig arbeidsmoral - jobbe litt hardere for seg selv og kameraten, støtte hverandre i hver eneste avgjørelse på banen var noe av det gutta gjorde for å snu slutt resultatet til 4-3.

En fantastisk morgen med en fantastisk gjeng gutter som virkelig vokser på, og utenfor banen.

Vi er utrolig stolte av dere:

Ask, Martin, Elias, Mathias, Halvor, Leonel, Kristoffer, Sander, Kenan, Messie og Dennis.

SASASA