Det var moro å kunne kalle oss SERIEMESTERE i går! Vi slo Ullevål 12-1 etter en ok prestasjon. VI er fornøyde, men ikke mette!

1 omgangen ville alle score mål,  4 av oss klarte det. Men i 2.omgang ville laget spille slik vi forventer. Når godt lagspill er grunnlaget for hvem som avslutter angrepene, da er vi GULLGUTTER.

Da ble det flere mål, flere meldte seg på, både offensivt og defensivt, som et lag, og da er vi BEST.

Det er da vi finner den gode følelsen i spillet. Den følelsen har vi hatt oftere og oftere, og i lengre perioder utover sesongen. Noe som resulterte i SERIEGULL.

Sju strake seiere gjorde at vi sanket flest poeng, slapp inn færrest mål og scoret nok til å ha en skikkelig positiv målforskjell.

Vi ble riktig nok seriemestere med hjelp fra andre, etter gårsdagens kamp kunne MIF snappe’ Bøtta’ om de vant mot Røa, den kampen endte 7-7. MIF satt ballen i tverrliggeren i siste sekund.

Noen burde gravert inn «nesten» i treverket på den tverrliggeren på Vassenga. Hadde MIF satt den ballen, hadde de også fortjent en sånn bøtte. Og ikke oss.

Den konklusjonen sier oss at årets sluttspill blir en thriller og verdt å se for alle oss som heier.

Sesongen startet litt rufsete, med to tap på de tre første kampene. Disse kampene inneholdt: Magi og bra Solbergspill, men de inneholdt ikke nok positive marginer, og ikke nok magi, i de avgjørende øyeblikkene for å score nok mål.

Etter dette så byttet vi litt om på sjakkbrettet, vi rokerte litt på svarte og hvite juniorspillere og vi har funnet en gulloppskrift.

Det viser seg at denne talentfulle spillergruppa, har nok innhold til å skape enda mer magi, igjen.

SERIEMESTER - det å være best er ferskvare. Og vi velger å si at denne karamellen var stor i går, men liten i dag. Vi skal suge på den karamellen over helgen. Men ikke lenger.

Ferskvare går fort ut på dato, så nå er vi i gang igjen. Kjedelig holdning, men nødvendig. Den neste kampen som skal spilles er en kvartfinale, og der står det 0-0.

Men inn i den kvartfinalen, går vi inn med, med god følelse, mer selvtillitt, og enda mer sult! I lagsport så handler det om gode følelser, spillere imellom, dette kalles relasjoner.

De relasjonene skal atter en gang ha på seg robuste arbeidshansker og inneholde bevegelser fra tegnebrettet. Som gruppa har funnet ut at funker godt nok for gutter fra Ælva.

Som trenerteam, er det stort å se at gutta sine, prestere og prestere, positivt, de heiser seg når vi pirker på detaljer som mangler. Gløden i gruppa, selvtillit som skinner og de har øyne som sier VI SKAL!

Når de kommer inn etter kamp, og smiler, og de er fornøyd med seg selv, da kan vi ikke forvente så mye mer. Men vi kan perfeksjonere, og minne de på arbeidshanskenes verdi!

Vi slipper inn 21 mål, fordi gruppa er blitt enda bedre på å forsvare seg som lag.  Og keepere som bidrar, med redninger og assist. Da er det lov å være stolt trener.

Vi har også gode slipere som leverer sylskarpe skøyter, hver dag i uka, og et støtteapparat, som serverer kaffe, redbull, frukt, varm & kaldmat. Garderoben ser ut som raider lista til en Rockestjerne.. !

Dere som arrangerer kamper på solbergbanen, kiosken, speakere, og de som kjører isen vant også gull i går. Takk til bandyfamilien i Ælva! Dere bidro!

Det vi skal være mest stolte av er at disse gutta gjør dette for kompisene sine, for bandypublikum i Ælva. Det betyr nemlig veldig mye få støtte og tro fra dere som møter opp på kamp.

Så ser du en juniorspiller, gi han high five, en klem og rosende ord. Den gruppa der består av fine gutter med: Talent, treningskultur, gode verdier og de har et stort hjerte for ælva og den svarte og hvite bandykulturen vår.

Hilsen

Tomas & Andre