Sammen om Ælva er et samarbeid mellom Solberg Sportsklubb, Solberg skole, Killingrud ungdomsskole og Pensjonisforbundet. Vi ønsker å skape et aktivt og inkluderende miljø sammen i bygda vår. Vi har tidligere og vil fortsette å organisere Åpen Hall for 4.-10. trinn denne våren.

Vi ønsker å forsøke et nytt tiltak. 4. og 5. klasse inviteres til aktivitet hver tirsdag kl. 14.00-16.00 på Solbergbanen. Første gang var tirsdag 06.02.23 og 53 glade barn dukket opp. Det var god stemning med bordtennisbord, brettspill, kanonball ute og flere jenter som lånte skøyter og hjelm. Vi hadde rett og slett ikke mange nok utlånsskøyter i størrelse 37-39. Så har du skøyter i størrelse 37-39 du ønsker å donere til utlånsboden - syng ut.

Det er også mulighet for å gjøre lekser, men ingen kastet seg over skolearbeid denne gangen.

Vi forsøker å rekruttere et par pensjonister til hver tirsdag som holder oversikt og steker vafler. Så ønsker du å bidra meld i fra til daglig leder.

Ellers oppfordrer vi helt klart til aktivitet ute. Det vil hver tirsdag være to elever fra Killingrud tilstede. De har av skolen fått opplæring i å være aktivitetsledere (Aktiv 365).

Dette er som sagt et nytt tiltak vi ønsker å prøve ut. Idrettsrådet og Sparebank Øst er med å støtte forsøket. Målet er å få flere unger til å bli kjent med Solbergbanen som et trygt sted å være. Barna trenger ikke å være medlem for å komme innom enten klubbhuset, eller anlegget mellom kl. 14.00-16.00 hver tirsdag fremover.

Daglig leder i Solberg Sportsklubb har vært innom alle 4. og 5. klassene for å snakke om tilbudet som startet opp tirsdag 07.02.23.

Hilsen oss i Sammen om Ælva