Da var gutta klare for dag 2 av Sarpsborg cup og fotball sto for tur. Tidlig start, med lite søvn for de fleste gutta og bandy kampene i går hang nok litt igjen i beina. Men gutta var klare!

Kamp 1 var mot Stabæk gutter 2009 og gutta var revansje sugene etter tapet på isen i går. En jevn og spennende kamp med mange sjanser til Solberg endte dessverre med 1-0 tap.

Etter ca 3 timers pause var det klart for kamp 2 mot Snarøya. Pausen hadde blitt brukt til å fylle opp energi lageret med diverse varer i kiosken, i ishallen for å følge med på bandy kamper eller leik og moro ute. En kamp som bikket frem og tilbake hvor Solberg scoret 1-0 først, med en Snarøya utligning rett etterpå. Det samme skjedde når Solberg scoret 2-1 målet og Snarøya ledet plutselig 2-3. Gutta satt inn det andre giret og vant kampen til slutt 5-3.

Rett etter Snarøya kampen sto Røa på andre siden av banen. Det var tydelig nå at mange timer på Sparta Amfi sitt anlegg, med mange kamper, hadde satt sitt preg hos flere av gutta. Kampen begynte jevnt med mange sjanser til begge lag, men Røa var først til å sette ballen i nettet og ledet 1-0 etter ca 10 minutter. Nå var det tydelig at gutta var slitne, men utligning til Solberg virket som akkurat den energi boosten gutta trengte. Siste 10 minuttene sto gutta virkelig på og vant kampen 3-1. 

En fantastisk og minnerik helg ble avsluttet med premie utdeling, en dundranes sa-sa-sa og en lang tur hjem til Solbergelva.

(Didrik ikke til stede på bildet)