Da hadde dagen kommet for årets første cup for 11 spente gutter. Sarpsborg var destinasjon for kombinert bandy og fotball cup, i 2009 klassen. Etter kun 2-3 treninger på is og 2 nye tilskudd til laget så var gutta klare for første kamp. På andre siden av banen sto Øvre Hosle IL klare, men Solberg gutta var klare de også, med god fart på skøyter, fine pasnings kombinasjoner og hard jobb i forsvar gikk gutta av med seieren. Kampen endte 6-4 til Solberg og målene ble scoret av Marius x 2, Sondre x 2, Andreas og Jonathan W.

Andre kamp møte gutta småjentelaget til Stabæk. Denne kampen ble et nervepirrende oppgjør med mye kriging etter ballen, men etter en tøff innsats av gutta gikk de seirende av banen med 2-1 i lomma etter 2 mål av Marius. Det ble spesielt nervepirrende etter Sondre hadde satt ballen i tverrliggeren når Stabæk ledet 1-0 og dommeren først dømte mål, men gjorde om avgjørelsen etterpå.

Etter ca 2 timers pause, hvor gutta hadde fått fylt opp energi lageret med pizza og leik, var det tid for kamp nr 3. Denne gang var det Stabæk gutter 09 som sto for tur. Dette var en fartsfylt kamp, hvor spillet bølget frem og tilbake, men etter hvert tok Stabæk tak i kampen og vant til slutt 5-2. En hederlig innsats av Solberg gutta, som for store deler av kampen var på høyde med Stabæk, med mål fra Sondre og Åsmund og mange avgjørende redninger av Jonas i mål.

Siste kamp sto Røa på andre siden av banen. Røa presset på og ledet 3-0 etter 5 minutter. De neste 6 minuttene tok Solberg tak i kampen med guts, tæl og en iherdig innsats hvor Marius scoret hattrick på 5 minutter for å utligne til 3-3. Andreas og Marius scorer hvert sitt mål og Solberg leder 5-3. Dessverre holdt det ikke helt inn da Røa scoret 2 ganger i de siste 3 minuttene. En forrykende kamp endte 5-5.

Bra jobba Didrik, Åsmund, Iver, Jonas, Jonathan W., Johnatan B., Marcus, Mathias, Andreas, Sondre og Marius.