Siste dag var kommet og solen forsøkte å titte frem når mellom tåka(sola kom ikke gjennom) når  'trøtte tryner' begynte å komme ut av rommene for å møte til frokost. Det var semi-finale og en type finale dagen!

Oppladningen til kamp hadde begynt og gutta møtte i garderoben. Oppvarming, påkledning og siste spillermøte var gjennomført. På andre siden av banen sto Uppsala BOIS klar for kamp. Solberg slo til tidlig og vant kampen til slutt 5-0. Gutta var klare for finale.

Etter en kjapp dusj var det ut på tribunen for å se hvem finalen skulle spilles mot. KIS og SAIK skulle spille mot hverandre for å avgjøre hvem Solberg skulle møte i finalen. En spennende kamp hvor KIS til slutt vant 3-2.

Igjen var det en lang pause før det var klart til oppmøte i garderoben. Samme prosedyre, men med et snev av nerver, som de tidligere kampene. Det var et preg av noe stort, finale i år også.

Solberg ledet 2-1, frem til KIS scoret 2-2 målet rett før pause. KIS putta 2 mål i andre omgang. Slutt resultatet ble 4-2 til KIS. Gutta vant sølv, selv om det akkurat der og da føltes vondt ut, var det en bra prestasjon av laget.

SA-SA-SA