Lørdagen startet, heldigvis, ikke så tidlig som gårsdagen. Dog samlet frokost Kl 08:30 på Good Morning Västerås. En noe uthvilt gjeng med bandy spillere og foreldre samlet seg til å lade opp dagen med en good frokost før det var oppmøte i garderoben Kl 11:30.

Føtste kamp var mot Uppsala Bois, bestående av et rent jente lag med spillere fra 2008-2010. Jentene kom for å spille bandy og var gode defensive, med godt spill. Solbergs gutter måtte jobbe knallhardt og satt inn sitt første mål etter 8 minutter. Solberg vant til slutt 5-0.

En lang pause igjen hvor alle spiste en felles lunsj sammen før man brukte noen timer til det som var å finne på i Vesterås.

Siste kamp var mot Villa lidkøping. Det som var spesielt før denne kampen var at SAIK og Solberg hadde lik poeng og lik mål forskjell, så de siste 2 kampene i gruppen ville avgjøre for hvem som vant gruppen. Solbergs gutter i denne kampen virkelig løftet seg og vant kampen 8-0. Solberg hadde gjort sitt og ledet puljen med en målforskjell på +5 mer en SAIK.

For de som fulgte med live i kampen forteller at SAIK sin kamp mot Uppsala Bois var en spennende ærfære, hvor SAIK til slutt vant 4-0, det skal sies at SAIK bommet på 2/3 straffer. Jubelen fra Good Morning hotellet kunne høres bort på stadion. Gutta var gruppevinnere og i morgen venter et annet Uppsala BOIS lag i semi-finale og en form for finale. Dagen ble avsluttet med pizza og kos.

Enda en dag med mye bandy moro. Ikke bare fordi Solberg ble gruppevinnere, men alt fellesskapet i bandy familien. Gutta selv bygger relasjoner, vokser på ansvar, føler tilhørighet, mestring og kameratskap. Men det er også kommentaren 'lykke til' fra et annet lag når man passerer garderobe gangen eller Solbergs gutter som heier frem et Svensk lag og får applaus fra spillerne for støtten. Det er idrett på sitt beste! 

SA-SA-SA