I dag skulle Solbergs guttelag til Vassenga for å måle krefter med Gullvinneren fra KM Cup, et Mjøndalslag som vi burde hatt stor respekt for.
Det hadde vi ikke!
Gutta & Girlsa hadde med seg de positivekreftene inn i garderoben i dag. De positive offensive hodene var i flertall i dag. Vi hadde et lag med positivitet, og vi sto samlet om gameplanen. Det beste laget er ikke i nærheten av å vinne som ofte som det laget, som har det best sammen, har jeg lært.
I dag hadde vi det best SAMMEN. Det kom visst litt snø på banen som gjorde spilleforholdene vanskelig ble det sagt. Det merket vi ikke noe til. Og lagde 4-2 til pause.
Når man har sluppet inn to mål i 1. omgang, måtte dette selvsagt forbedres. Så siste omgang bestemte kollektive seg for å jobbe enda hardere. Dette ble belønnet med 2 mål til. Og vi vinner 6-2..
La oss kutte ut beskjedenheten… VI FILLERISTET MIF 6-2

Dette guttelaget slutter ikke å overraske  positivt. Det vi gjør i dag er kollektivt meget sterkt. Vi er dønn gode bakover, og plagsomt effektive fremover. Om jeg skulle pirket på noe. Så burde vi faktisk scoret et par til. Denne dagen kommer til å sitte i minne mitt for evig tid. Ikke at denne kampen var så viktig, men det er viktig å ta vare på gode opplevelser. Og de var det mange av i dag. Det var stort sett bare positive krefter som jobbet SAMMEN på isen i dag.
Etter kampen så stilnet det. Det var nøktern jubel, og litt stille. Det tok meg noen minutter å fortså hvorfor. De var rett og slett slitne, de var stille, mette og fornøyde. En reaksjon jeg ikke var forberedt på ..

Graulerer Gutter & Jenter!!
Helt konge!
Vi hadde håpet på et lite mirakel, men 2-6 er nesten litt i overkant.

SA SA SA