Når jeg kikker på denne *Bronse* pokalen så ligner den mer og mer på gull. Den har samme farge og samme smak… Vi smakte på gull i helgen.

I helgen var det Kaare Mortensen Guttecup, en stolhet av et arrangement, som vi skylder Stein Inge Eriksen en stor takk for. Når jeg ser hvor stolte Guttelaget er av garderoben sin, anlegget vårt og Cup’en vår, så er dette verdt å takke noen for. Takk til de som takkes SKAL.

For en rå CUP! Vi har..

Forberedelsene til sesongen startet som et puslespill, i august, på brikkene var det 08,mye 07, en dert 06 og litt for få 05 til at vi kan kalle det et *Guttelag*. Da fikk vi GO på å låne inne Spice Girls, en kryddermix med jenter og ferdigheter i massevis, da gikk puslespillet opp..

Vi hadde ikke noen eske med bildet på, så visste ikke hva dette puslespillet skulle avbilde.

Vi klarte noen heftige resultater i helgen.  Guttelaget, Slo Drammen 3-1, Ullevål 3-2 og Røa 3-0

Av andre ubetydelige detaljer, så tapte vi 4-1 mot MIF, 2-1 mot Stabæk og 4-2 mot Røa.

Bak disse tapene, så er det kamper hvor vi henger bra med, bortsett fra starten mot MIF og avslutningen mot Røa.

Verdt å vite er at Solberg Gutt spiller i en *Divisjon* under ALLE disse lagene eller ligger bak de på tabellen.

Så når puslespillet er satt sammen så er det puslespillbildet, som tydelig viser en Pokal i gullfarge, så tipper jeg den er av Bronse.

VI er ord VI bruker ofte i garderoben. VI har gjort en super sesong. OG VI ER GODE NÅR VI ER PÅ.

PÅ er også et ord som beskriver Bronsen, og gruppa. Bronse er nok også et bra ord å ta med seg. VI er nok et Bronselag, for gullet var vi litt for langt unna. Men Bronse kan forveksles med gull. I utseende, smak og lukt..

Jeg fant forresten esken på puslespillet i går, esken lå sammen med arbeidshansker, bak en grov jobb defensivt og borti en krok med noen fantastiske mål.

Suksess er nemlig når vilje og humør tar på seg arbeidshansker.

 

Hilsen Trenerne