4 dager etter de ble kretsmestere var det nok en helg med mye bandy for lillegutt 2010 laget. 

Først på lørdag møte de 2009 laget til Stabæk i 9'er kamp på Solbergbanen hvor 3 x 30 minutter ble spilt. Selv om det ble tap i denne kampen var det veldig mye fint spill av gutta. 

Søndag reiste laget til Snarøya cup i 2009 puljen hvor det var 7'er bandy som sto på tapeten.
Motstander på første kampen var igjen Stabæk og her ble Stabæk for sterke og vant. Stemningen i garderoben var bra og gutta gjorde seg klare til neste kamp. 

Her sto Ready på andre siden av banen. En utrolig bra bandy kamp som svingte frem og tilbake, med mange sjanser for begge lag. Med et subjektivt syn kan man si at Solbergs gutta hadde utrolig utur i denne kampen. Dessverre var guttas sjanse for avansement ute nå. 

Før tredje kamp kunne gutta gå ut på banen med lave skuldre. ØHIL, som med seier ville gå videre til semi finale, var motstander og ble dessverre for sterke og vant til slutt. 

En utrolig fin og lærerik bandy helg. Helgens øyeblikk var når Solberg og Stabæk gutta sto og pratet sammen før siste kamp, hvor de pratet om turneringen, kamper, tabel, sluttspill o.l. Bygger bandyglede, kameratskap, tilhørighet :)