søndag, 23 august 2015 17:54
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Solberg turn Spesial

Hei :-) Lyst til å turne?

Da har Solberg turn garantert et tilbud til deg.

Solberg turn er en undergruppe til Solberg Sportsklubb. Vi er en relativt liten gruppe, og har som mål å gi et godt og variert tilbud til alle våre medlemmer. Turn kan være så mye, men vi ønsker at alle våre medlemmer skal få oppleve hvor allsidig og morsomt det kan være. På våre barnepartier har vi fokus på allsidig trening, med mye rytme og lek, på de litt eldre partiene har vi valgt å konsentrere oss om turngrenen troppsgymnastikk.

Partier på Solberg Turn 2015/2016:

➢     Lekepartiet 3-6 år: Her skal barn lære grunnleggende bevegelser med lek som utgangspunkt. Her har man alt fra hinderløype til bevegelse til musikk. Dans vil også bli vektlagt. Det skal være moro åbevege seg og bruke kroppen.                                                                                           Mandag kl. 17.30 - 18.30 Killingrud ungdomsskole.

➢     SALTO: 1.-2.klasse: Dette er et parti hvor noen grunnleggende øvelser står i sentrum; matte, kasse og trampett. Konkurranseparti.                               Mandag kl. 16.00 –17.00 Solberghallen

(her er det mulig å gjøre en avtale med SFO om at de sender barna i garderoben til kl 16.00)

 

➢     SALTO: 3.-4.klasse: Dette er et parti hvor noen grunnleggende øvelser står i sentrum; matte, kasse og trampett. Konkurranseparti.                             Mandag kl. 17.00 –18.30 Solberghallen

➢     Rekrutt/Junior: fra 5.klasse: Bygger videre pådet barna har lært påSALTO. Fokus påtrampett og tumbling. Konkurranseparti, og deltar på 3-4 konkurranser i året.                                                                      

Mandag kl. 17.30 –19.30 Solberghallen.                                             

 

Kontaktinformasjon

Ønsker du kontakt med styret i Solberg Turn kan du sende mail til

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi vil være tilgjengelig her og svare så fort som mulig. Informasjon legges også ut på turngruppa sin side på

http://turn.webist.no

Sist redigert tirsdag, 12 april 2016 17:40

Kalender & Neste

  1. Kalender
  2. Neste
loader
Ingen oppføringer er funnet
next
prev

Facebook & Twitter

  1. Facebook
next
prev

Her finner du oss

loading map...
Click item below to move to

Brukermeny

Kopirett - Solberg Sportsklubb