tirsdag, 24 januar 2017 12:19
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Seriefinale mot Stabæk Spesial

Solberg spiller seriefinale mot Stabæk i morgen klokka 1900 inne på Stabæk banen. Gutta trenger all den støtte de kan få.

Møt opp!

For tredje år på rad står kampen om seriegull mellom Solberg og Stabæk, og onsdag kl.19.00 blåser dommeren i gang kampen på Stabækbanen. Stabæk har trukket det lengste strået de to foregående årene og mens Stabæk kan klare seg med uavgjort må Solberg ta begge poengene. De vil da ligge ett poeng foran Stabæk når to serierunder gjenstår. Det forutsetter naturligvis at begge lag vinner sine resterende kamper.

Solberg har levert spill som har variert fra det glitrende til tilnærmet helsvart. De har imidlertid hatt evnen til å vise hva som bor i dem i kamper der det står litt ekstra på spill, som blant annet mot Ullern og Høvik. Etter tre kamper der Solberg har slitt seg til seier, bør det de leverte i kampen mot Ready virkelig være med på å gi et positivt løft før Stabækkampen.

Stabæk på sin side gikk på et overraskende tap mot Mjøndalen, og har hatt flere kamper det det har vært jevnt i første omgang. I andre omgang har de imidlertid skrudd på et ekstra gir og har  vunnet komfortabelt. Det samme skjedde i den første kampen mellom de to lagene. Solberg hadde taket på Stabæk i første omgang, men det endte med tap 4-9.

Det blir derfor avgjørende at Solberg mestrer å ta tak i kampen fra start slik de gjorde hjemme og balanserer mellom å holde trykket oppe framover, samtidig som de ikke blir for ivrige, men opprettholder god kontroll bakover.

Vi gleder oss til onsdag og håper Solbergpublikummet tar turen innover for å støtte laget.

Det settes opp supporterbuss som går fra Solbergbanen kl.18.00

 

 

 

 

Kalender & Neste

  1. Kalender
  2. Neste
loader
Ingen oppføringer er funnet
next
prev

Facebook & Twitter

  1. Facebook
next
prev

Her finner du oss

loading map...
Click item below to move to

Brukermeny

Kopirett - Solberg Sportsklubb