torsdag, 18 oktober 2012 20:25
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

G19 Kampreferat mot Konnerud 18/10

Konnerud lå sist på tabellen før kampen, men oppmannen sa de hadde slitt med å score mål. Dette var deres siste kamp og de skulle gjøre alt for å vinne. Det viser seg fort at de er et veldig fysisk lag som spiller veldig røft og er sterke i lufta.

Våre gutter liker mer spill og sliter mot den type motstandere. Så også nå, selv om vi starter bra og er klart beste den 1. halvtimen, spiller brukbart og det ser trygt ut. Leder 4-2 til pause. Har en del flere sjanser vi bør score på. 2. omgang blir veldig dårlig, vi kommer aldri i gang med spillet og lar oss stresse av et aggressivt Konnerud-lag som vinner dødballer og er sjappe på overganger. Ikke mye spill, men de er effektive. Vi har 2 veldig klare sjanser som vi skal score på, men når ikke de går inn, vinner vi ikke heller. Skuffende at vi ikke klarer å roe ned spillet mer i 2. omgang og gir litt mer i duellene. Vi gikk dermed glipp av seieren i serien. Nå får vi satse på seier mot MIF i siste kamp på onsdag og ta 2. plassen. Ingen spilte opp mot sitt beste i dag og klarte ikke å se noen som utmerket seg spesielt. Nader var nærmest stjerne med veldig bra jobbing og kom stadig rundt på kant med farta si.

1-0 5 min. Zia dribler seg oppover, slår til Blal på 25 meter, han vender og slår igjennom til Joakim som kommer inn fra venstre kant, han legger ballen flott i bortre hjørnet.

2-0 10 min. Deniz header ballen inn i 16, Blal kommer inn, legger ned ballen, tar ei finte og legger ballen ned i hjørnet.

2-1 17 min. De header kontant i mål på corner.

3-1 18 min. Vi har avspark og Blal legger ballen til Tommy som dunker ballen mot Konnerud-målet hvor keeper står på 7-8 meter, ballen daler ned over keeper og i mål, fra midtbanestreken.

3-2 33 min. De scorer på en overgang.

4-2 40 min. Glody dribler seg oppover, slår til Blal som hæler ballen forbi forsvaret ut mot venstre hvor Nader kommer innover og dunker ballen i bortre hjørnet.

4-3 48 min. De skyter fra 20 etter å ha vunnet duellen med ball

4-4 52 min. Dårlig klarerin gjør at de få skutt i halvåpent mål fra 20 meter

4-5 60 min. Gjennomløp på kontring etter at vi burde scoret.

4-6 86 min. Vi jobber for utligning, men de kommer på en kontring som Marius stopper ulovlig og de scorer på frisparket.

Klubbtilbud

Kalender & Neste

  1. Kalender
  2. Neste
loader
Ingen oppføringer er funnet
next
prev

Facebook & Twitter

  1. Facebook
next
prev

Her finner du oss

loading map...
Click item below to move to

Brukermeny

Kopirett - Solberg Sportsklubb