onsdag, 31 desember 2014 09:29
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Referat fra romjulscupen på Marienlyst

Vi var med i romjulscupen på Marienlyst etter et par års pause. En del var bortreist, så vi hadde med 3 guttespillere (Martin Korneliussen, Kristian Hægstad og Alexander Børresen), oldboyseren Pål Korneliussen for å få nok spillere.

Morsomt å la unggutta prøve seg litt, gjorde en veldig god innsats. Fint å ha med Marius Tangen som stod et par kamper i mål (ga seg før sesongen, men har vært på et par treninger), Øyvind BJ og Kristian J var hjemme en tur fra militæret og Kristian Hagen (‘svensken’) spilte et par kamper.

Kamp 1 mot US 1-2 er jevn hvor de har med noen erfarne spillere som er lure og lager frislag når vi er på vei igjennom. De scorer på en tabbe og på corner. Vi scorer på et skudd av Eirik fra 20. Vi burde putta på slutten til 2-2 på en veldig klar sjanse.

Kamp 2 mot NTNUI 1-4 er de knapt over midten første kvarteret. Vi har sjanse på sjanse, men klarer ikke å score. Istedet scorer de på en tabbe av oss, så scorer de på en cornerretur. Deretter en ny feil av oss. Så scorer vi når Even går igjennom og hektes, scorer på straffa. Deretter scorer de på et langt utkast som går rett igjennom til en angriper etter at vi har vært i angrep og forsvaret står for høyt. De putta på alt, vi får ikke mål, derfor blir resultatet sånn.

Kamp 3 mot Ullevål 3-0. Bra gjennomført kamp. Vi er trygge bakover og har noen fine angrep. Even 3 mål. 2 på straffe.

Kamp 4 mot Snarøya 3-1. Også en bra kamp hvor vi får til mye bra spill. Eirik 2 mål, en på corner og et skudd. Sondre 1.

Kamp 5 mot Ready/Røa om 5 plassen 3-1. Her er vi også solide og har noen flotte angrep. Mål av Kristian Hagen, Sondre Simensen og Even.

Her ser du hva DT skriver om oss : http://www.dt.no/D_rlig_flyt_ga_5__plass-5-57-12126.html

Sist redigert onsdag, 31 desember 2014 09:34

Kalender & Neste

  1. Kalender
  2. Neste
loader
Ingen oppføringer er funnet
next
prev

Facebook & Twitter

  1. Facebook
next
prev

Her finner du oss

loading map...
Click item below to move to

Brukermeny

Kopirett - Solberg Sportsklubb