fredag, 28 november 2014 07:54
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Kampreferat i junior NM elite mot Ready 27/11

Det småsnødde før og under kampen slik at det ble litt vanskelig å føre ball og ikke minst at ballen småspratt en del. Vi sliter fortsatt med timingen i det vi gjør, fortsatt for mye feilpasninger og vi får ikke bevegelsene til å stemme. Er også alt for dårlige til å 'snøre' sekken slik at de kommer for lett i mellomrommene.

 Vi leder 5-3 etter 50 min.men klarer å slippe inn 3 mål på 2-3 min rundt halvtimen. Etter det blir det litt mye tut og kjør. Pr. nå er det ingen lag som skiller seg ut, virker utrolig jevnt. Så alt kan skje i kampene, det laget som har dagen og innsatsen vinner.

0-1 4 min. Vi avklarer for dårlig inne i felt og de får lagt i mål fra kort hold

1-1 5 min. Even slår en pasning opp langs venstresida til Sondre som går inn i feltet, slår over til Joakim som legger i mål fra kort hold.

1-2 16 min. De lemper ballen inn  ifeltet og vi treffer ikk ballen som havner på kølla til en Readyspiller som bare kan legge ballen i mål.

2-2 20 min. Joakim pøser ballen fram til Sondre legger ned ballen, går inn og scorer

3-2 36 min. Even setter fart bakfra slår over til Eirik som kommer inn fra høyre, han drar seg over til venstre og slår over i feltet til Sondre som legger ballen i mål fra kort hold.

3-3 39 min. De kommer seg alt for lett rundt på venstrekanten og slår over i feltet til en umarkert spiller

4-3 41 min. Eirik finner Joakim litt ute mot høyre, han går ned mot dødlinja og dundrer ballen i nettaket fra veldig skrått hold.

5-3 48 min. Corner fra Eirik til Even som dunker ballen i nettaket.

5-4 58 min. De scorer på corner

5-5 59 min. De får straffe og skyter over, får tatt den pånytt fordi dommer mener vi går for tidlig inn. Scorer på neste forsøk.

5-6 60. min. De bryter vårt angrep og kontrer. 

Sist redigert fredag, 28 november 2014 08:18

Kalender & Neste

  1. Kalender
  2. Neste
loader
Ingen oppføringer er funnet
next
prev

Facebook & Twitter

  1. Facebook
next
prev

Her finner du oss

loading map...
Click item below to move to

Brukermeny

Kopirett - Solberg Sportsklubb