Advarsel
 • This parser only supports VCARD and VCALENDAR files
 • Content is:

  Moved Permanently


  Moved Permanently


  The document has moved
tirsdag, 17 januar 2012 06:26
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Damene med kjempeseier i bergen

På bildet fra venstre bak :  May-Britt Moen, Justine Strandby, Elina Gundersen, Ida Kalager og Britt Gundersen.  Foran : Marianne Eystø, Julia Shaughnessy, Ane Solem Knutsen og Henriette Bærheim Skaret. På bildet fra venstre bak : May-Britt Moen, Justine Strandby, Elina Gundersen, Ida Kalager og Britt Gundersen. Foran : Marianne Eystø, Julia Shaughnessy, Ane Solem Knutsen og Henriette Bærheim Skaret.

Damelaget til SSK/MIF/DBK stod for en bragd sist søndag da de knuste Bergen på deres hjemmebane i Bergenshallen 13-3. Det ble et litt spesielt møte for en del av våre damer, siden de var med for 10-15 år siden og gjorde comeback i år.

6 spillere fra fjorårets stamme er borte pga. studier i andre byer, ei ble mamma i oktober og i tillegg sliter ei med kyssesyken og har ikke deltatt hittil i år. Laget vil ikke vært et lag i dag, hvis ikke de rutinerte spillerne fra slutten av 1990 tallet hadde stilt opp for unngå en total nedleggelse.
Mange unge gode jenter fra 1998, 2000 og 2001 kullene håper vi vil fylle opp disse plassene etter hvert. Målsettingen for årets sesong er bare å gjennomføre og opprettholde laget i seriesystemet.

Med seier borte i Bergen er laget med å kjempe om en semifinale i NM. Det får de ta med som bonus. Kampen i Bergen ble en kjempeopptur, siden laget har tapt alle kampene hittil og må kjempe med Ready for en ev. semifinaleplass. Den bortekampen går borte på torsdag og blir viktig.

Tilbake til kampen i Bergen. Både Bergen og Solberg stilte med et litt redusert mannskap. Derfor var det ekstra moro og se at de andre på laget virkelig tok ansvar og gjorde jobben og fullførte sine ansvarsoppgaver 100 %. Planen var å være defensivt samlet og la midtbanespillerne gjøre
den offensive jobben når det var mulighet.

Britt Gundersen var solid bak og styrte forsvaret på trygg måte. På midtbanen imponerte May-Britt Moen og Henriette Bærheim Skaret, med sine raid og hele 10 scoringer. I tillegg la de ned et voldsomt defensivt arbeid. Julia Shaughnessy sin fart på skøytene skapte også store problemer for Bergenslaget. Ellers var også laginnsats og teamånd en vesentlig faktor, hvor hele laget jobbet for hverandre. Det ble gjort lite feil og selvtilliten bare vokste.

Etter 1. omgang stod det 5-0 til våre jenter. Planen var å gå ut på samme måte i 2. omgang, men litt slappere fokus gjorde at det stod 7-2 etter 10. minutter. Deretter var det ingen tvil. Selv med to utvisninger vant jentene 1-0 i også de to periodene.

Målscorere var : May-Britt Moen, Henriette Bærheim Skaret, Julia Shaughnessy og Marianne Eystø.
 

Sist redigert lørdag, 23 juni 2012 18:44
Mer i denne kategorien Semifinaletap for bandydamene »

Kalender & Neste

 1. Kalender
 2. Neste
loader
Ingen oppføringer er funnet
next
prev

Facebook & Twitter

 1. Facebook
next
prev

Her finner du oss

loading map...
Click item below to move to

Brukermeny

Kopirett - Solberg Sportsklubb