torsdag, 10 mars 2011 07:05
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Semifinaletap for bandydamene

5-7 mot regjerende seriemestre Nordre Sande/Drammen Bandy er respektabelt. Våre jenter er veldig med i begynnelsen av kampen , så lenge de orker.

Med bare en innbytter, blir det tungt utover i 2. omgang. Men kampen startet bra , med 2-1 ledelse etter 14 minutter, begge målene signert Martine Holm. Selv om Nordre brant straffe, med et skudd over, skaffet Hanne Teigstad allikevel gjestene 3-2 ledelse til pause.

 

Dessverre for hjemmelaget øket frk Teigstad dette til 4-2 etter bare 1 minutt i 2. omgang. Hjemmelaget reduserte til 4-3 på en retur av Julia Shaughnessy etter 5 minutter. Kampen levde, masse tøffe dueller og lagene fulgte hverandre videre, så fort det ene laget scoret, så scoret det andre også. Det stoppet på 5-7 etter 54 minutter. De siste 16 minuttene greide ingen å omsette sjansene til mål, selv om hjemmelaget fikk en utvisning. Kampen var tett og jevn, med små marginer. 2-3 skudd i stang og tverrligger for hjemmelaget, flere vanskelige dommeravgjørelser og en del temperament både ute på banen og sidelinjen.

Men det er bare å takke våre jenter for en gedigen innsats og gratulere våre motstandere med seieren. De hadde Hanne Teigstad og det lille ekstra som måtte til, for å avansere til finalen. Der møter de Stabæk på Marienlyst til fredag, etter de slo ut Ready 6-1.

 

Sist redigert lørdag, 23 juni 2012 18:44

Kalender & Neste

  1. Kalender
  2. Neste
loader
Ingen oppføringer er funnet
next
prev

Facebook & Twitter

  1. Facebook
next
prev

Her finner du oss

loading map...
Click item below to move to

Brukermeny

Kopirett - Solberg Sportsklubb