tirsdag, 08 mars 2011 10:06
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

2 mål unna tredjeplass i bandyserien for damene

3. plassen i serien var årets målsetting. Det greide de nesten. Etter en fresk, innholdsrik og god kamp, som jentene måtte vinne med 1 mål, endte det som i de fleste kampene i år, de tapte på målstreken igjen, med 1 mål.

Men det ble en spennende kamp med masse liv og spenning, flere utvisninger både av spillere og lagledere, 3 straffer, masse tøffe taklinger og småskader, samt noen mål fra øverste hylle. Og dommeren bidro også med sitt til noe av dette her.
Kampen startet bra for våre jenter og tok ledelsen 1-0 etter 8 minutter, etter en retur som Henriette Bærheim Skaret satte sikkert i mål. I første omgang var det veldig lite sjanser pga. veldig god defensiv jobbing og styring av deres gode spillere. Readys Tora Haug utlignet til 1-1 etter 17 minutter og det var deres første store sjanse. Readys Tommeline Bjerkely økte til 2-1 rett før pause i et flott soloraid.

I begynnelsen av 2. omgang gikk våre jenter offensivt til verks. Først utligner Martine Døhlen Holm på et flott raid med en kanon avslutning. Minuttet etter dundrer hun inn 3-2 ledelse på straffe. Så etter 42 minutter får vi en merkelig utvisning. Dette medfører at vår lagleder også blir utvist. Jentene begynner da å bli slitne og det ender som i hjemmekampen, med 3 baklengs på 12 minutter. Formasjonene må endres og plutselig er vi med i kampen igjen og reduserer på to ganger på straffe. Ready avgjør kampen i det 66. minutt ved deres kaptein. Men jentene stod på helt til slutt og ga aldri opp.

Og noe som litt illustrerer årets sesong, vi har en målscore på 44-52, dvs. 5,5-6,5, altså taper vi våre kamper i gjennomsnitt med bare et mål. Og det er en langt bedre statistikk enn tidligere år, og Ready samt Bergen, foran oss på tabellen. Så vi får ta med alt det positive vi kan ta med inn i en semifinale mot Nordre Sande/Drammen på Vassenga til onsdag. Ingen forventer vel at de skal slå serielederen, så det får blir opp til jentene selv.

Sist redigert lørdag, 23 juni 2012 18:44
Mer i denne kategorien « Semifinaletap for bandydamene

Kalender & Neste

  1. Kalender
  2. Neste
loader
Ingen oppføringer er funnet
next
prev

Facebook & Twitter

  1. Facebook
next
prev

Her finner du oss

loading map...
Click item below to move to

Brukermeny

Kopirett - Solberg Sportsklubb